Leveringsbetingelser

På denne side kan du læse meget mere om vores leveringsbetingelser.

Vi bestræber os på at levere dine produkter så hurtigt som muligt, men uden at kvaliteten mindskes.

Har du spørgsmål er du velkommen til enten at sende os en mail eller ringe til os. Du finder vores kontaktoplysninger nederst på denne side, eller på vores kontaktside.


Priser

Alle vores priser er inkl. plastafgifter men ekskl. moms, miljøomkostninger og forsendelse. Alle priser er oplyst pr. 1.000 stk. poser med mindre andet specifikt er angivet for det enkelte produktet.

Betaling

Hos os foregår betalingen af din ordre via bankoverførsel  på fremsendt faktura
Vi anvender Nordea Bank. Reg. nr. 2520 Konto nr. 6278 621 918
Betalingsbetingelserne er 8 dage / 14 dage / 30 dage alt efter aftale. Betalingsbetingelserne fremgår af vores ordrebekræftelse, som sendes på mail ved bestilling.

Fragt / Forsendelse

Uanset hvor meget eller hvor lidt du bestiller, vil vi til enhver tid beregne den billigst mulige fragtform. Vores leverancer sker via PostNord, GLS eller Fragtmand. 

Miljøomkosninger

Alle ordre tillægges miljøomkostninger – disse dækker produktionens udvidet affaldssortering af spildmaterialer i forbindelse med produktion af poserne.

Leveringstid

Vi bestræber os på at have så kort en leveringstid som muligt, men overstiger levertingstiden 7 dage på lagervager vil vi kontakte jer.

Bestiller I kundespecifikke poser er produktions- og leveringstiden dog variabel alt efter opgave. Hvis I har valgt tryk på posen, skal I regne med en produktions- og leveringstid på 2-3 uger fra godkendt oplæg.

Fortrydelsesret

Skulle du ønske at returnere dine vare(r), skal du returnere den i samme stand som modtaget, dvs. i ubrudt emballage.
Returfragten betales af dig.

Vi refunderer pengene for varerne via bankoverførsel, så snart vi har modtaget dem retur.

Fødevaregodkendelse

Alle vores folier er godkendt til kontakt med fødevarer. 
Skal du bruge dokumentation på posens egnethed overfor fødevarestyrelsen, henviser vi til nedenstående link eller beder dig kontakte os for fremsende af en overensstemmelseserklæring. 

Alternativt kan du kigge på nedenstående link:
http://www.findsmiley.dk/645938

Emballagegenbrug

Hos AnjaPoser ønsker vi at gøre vores produktion og pakkeri mere bæredygtigt. Vi genbruger derfor papkasser, hvis disse ikke er beskadiget. I vil derfor opleve, at der på emballagen tidligere har siddet etiketter eller tape. Vi bestræber os på at fjerne gammelt lukketape og etiketter, men der kan være rester eller spor af lim. Vi håber på jeres accept og forståelse, så vi kan være fælles om at mindske forbruget og fremme bæredygtigheden og skåne miljøet.