Produkt detaljer

PP pose med lim-luk

DKK 194,00DKK 413,00 Ekskl. moms

PP poser er som standard fremstillet i 35 my plastfolie med en lim-luk, som er antistatisk. Det er med “peal & seal” og tapen er genoplukkelig. Alle vores poser er fremstillet i fødevaregodkendt plastfolie og lagerføres i generelle papir- og konvolutformater.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Del

Beskrivelse

PP poser er som standard fremstillet i 35 my plastfolie med en lim-luk, som er antistatisk. Det er med “peal & seal” og tapen er genoplukkelig. Alle vores poser er fremstillet i fødevaregodkendt plastfolie og lagerføres i generelle papir- og konvolutformater. Nedenfor ses vore standard sortiment – sælges i kasser á 2.000 stk., á 1.000 stk. og / eller bundter á 100 stk.

Ønskes en “kundespecifik posestørrelse”(link til siden) fremstiller vi gerne på mål. Vi kan fremstille poser fra 35 mm til 1100 mm i bredde. Vi har egen produktion til fremstilling af poser, dog kan der her forventes en fremstillingstid alt efter ordrestørrelse og posemål. Ofte er vores leveringstider på fremstilling 5-7 arbejdsdage efter ordre. Minimum ordrestørrelse ved kundespecifikfremstilling er 3.000 stk. poser