Produkt detaljer

Maskinkarton

kr. 987,00kr. 9.847,00 Ekskl. moms

Alle orde tillægges fragt- og miljøomkostninger. Vi sender billigst muligt iht. ordrens størrelsen. Sendes som pakke eller pallegods (byttepaller benyttes)

Der kan opnås rabat, hvis der købes mere end;

  • 5.000 stk. poser af samme størrelse 10%
  • 10.000 stk. 15%
  • 20.000 stk. 20% (leveres fragtfrit i DK)
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Del

Beskrivelse

Plakater, postkort og illustrationer er blevet utrolig populært på det danske marked og vi sælger rigtig mange PP- og OPP poser til indpakning af disse, så hvorfor ikke også tilbyde det kraftige maskinkarton, som ofte pakkes med plakaten!!! Vi har samlet et udvalg af standard størrelser nedenfor her. På billederne ses hvordan karton kan bruges – indpakning med plakat /illustration.

Vi tilbyder også at klippe karton på mål og i andre kvaliteter end vi bruger, som vores standard. Kvaliteter på kartoner, som vi også kan tilbyde kan findes her “Kundespecifikke mål” Ligeledes kan findes information om “topryttere” / header, som kan trykkes med logo og med udstanset eurohul for ophæng og ark, som indlæg eller som vist nedenfor på billederne.

Maskinkarton købes pr./stk. – priserne er for 1.000 stk.

FRAGT / FORSENDELSE
Uanset hvor meget eller hvor lidt du bestiller, vil vi til enhver tid beregne den billigst mulige fragtform. Vores leverancer sker via PostNord eller Danske Fragtmænd.